Relat, clar i concís, redactat de manera breu i entenedora, através del qual, Rosa, explica l'experiència se superar un càncer de mama, a partir del dia del diagnòstic i el posterior tractament, des d'una vessant real i optimista.

L'esperit d'acceptació i superació de com va viure tot el procés, pot servir d'aportació per a les persones que en algun moment de la seva vida, es puguin trobar en una situació semblant.

lunes, 5 de marzo de 2012

XERRADA A AIGUAVIVA


Xerrada a Aiguaviva.

Associació de dones Actives d’Aiguaviva

Divendres dia 2 de març de 2012.

Edifici Ajuntament.

Veure, oir, paladejar, olorar i palpar,… Cinc paraules per percebre com una unitat única tots i cada un dels moments que varen integrar la xerrada a Aiguaviva, perquè es a través dels sentits, que ens comuniquem en el mon exterior, obtenint una visió del tot subjectiva del que anem vivint.

Gaudir en tota la seva plenitud l’exposició d’informació, trobar-me a gust amb un públic receptiu que va acudir per iniciativa propia en aquest acte, i no oblidar en cap moment l’interacció que es va produint de forma ininterrumpuda entre el nostre propi jo i les condicions externes que es plantegen, fer que esdevinguin un aprenentatge i saber extreure de cada nova oportunitat un profit.

Intentar fer arribar un misatge encoratjador i de normalitat enver el càncer, oferir una visió diferent a la que generalment ens ha arribat i al finalitzar, poder dialogar de manera planera, sense entrebancs, resoldre els dubtes que plantejaven i oferir-los una visió diferent de molts aspectos de la vida, no solament la posición que podem prendre davant una malaltia.

No hay comentarios: