Relat, clar i concís, redactat de manera breu i entenedora, através del qual, Rosa, explica l'experiència se superar un càncer de mama, a partir del dia del diagnòstic i el posterior tractament, des d'una vessant real i optimista.

L'esperit d'acceptació i superació de com va viure tot el procés, pot servir d'aportació per a les persones que en algun moment de la seva vida, es puguin trobar en una situació semblant.

lunes, 10 de octubre de 2011

XERRADA A SANT HILARI DE SACALM

Xerrada a Sant Hilaria de Sacalm

Divendres 7 d’octubre de 2011

Casa de Cultura

Organitzada per l’Ajuntament de Sant Hilari i l’Associació de dones la Violeta.

Hi ha quelcom més agraït i encoratjador, que rebre la felicitació dels assistents a la xerrada que has ofert?

Potser, veure les cares satisfetes de les persones que marxen tot enraonant, amb el cap encara curull de tot el que els has explicat, perquè és a través dels ulls, de l’expressió de la cara quan podem llegir la sinceritat de la seva opinió.

Tal vegada els comentaris espontanis que t’arriben d’esquitllentes, mentre van fent camí cap a casa i perquè t’adones que han fet seu, tot allò que els has explicat. Potser miraran a partir d’avui d’un altra manera el càncer, potser es fixaran el propòsit de viure amb intensitat,... segurament les meves paraules els hauran fet pensar, i fins i tot, tal vegada, algun estintolarà darrera la xerrada, un nou plantejament d’alguna qüestió referent a la vida.

O, potser comptar amb la destacada presencia de la coordinadora de l’ Institut Català de les Dones que s’ha desplaçat a Sant Hilari Sacalm per motius de feina i que mostra el seu interès per romandre i sentit la xerrada, acompanyada per la regidora de l’àrea de Benestar Social i Salut de l’Ajuntament ?

I al cap i a la fi, d’això es tracta, que uns ens ajudem als altres, que hom et proposi una mirada diferent a la teva, i través d’aquesta alenada d’aire nou, siguis capaç de captar la diversitat del mon, negant-te a encasellar-te perennement, ans al contrari entossudir-te a prendre possessió de tota la teva vitalitat per beneficiar-te de cada oportunitat que se’t plantegi i obertament complaure’t amb el dolç bategar diari. Sense perdre de vista la realitat i fent uns plantejaments assossegats i serens.

Moltes gràcies a tots per la vostra presència i per la vostra acollida.

No hay comentarios: