Relat, clar i concís, redactat de manera breu i entenedora, através del qual, Rosa, explica l'experiència se superar un càncer de mama, a partir del dia del diagnòstic i el posterior tractament, des d'una vessant real i optimista.

L'esperit d'acceptació i superació de com va viure tot el procés, pot servir d'aportació per a les persones que en algun moment de la seva vida, es puguin trobar en una situació semblant.

viernes, 30 de septiembre de 2011

XERRADA A L'ASSOCIACIÓ "ALBA" DONES DE LA GARROTXA



ALBA, Associació de dones de la Garrotxa

Olot. Institut Municipal de Promoció de la Ciutat

29 de setembre de 2011.

19,30h

Olot per mi és una ciutat especial, una població que m’hi uneixen molts records, que hi he viscut moltes hores, encara es podria dir més, que hi vaig passar-hi molt bones estones, i aquest fet origina un lligam d’unió emocional perenne, encara hi resten moltes amistats, familiars, moltes persones conegudes que junts hem pogut gaudir de moltes activitats, hem pogut compartir aprenentatges, jocs, festes, aniversaris, celebracions familiars,...

Per tant, des de moment que em varen proposar fer una xerrada a Olot em va fer una il·lusió especial, poder-me presentar a una ciutat amb uns lligams efectius tant fermament arrelats.

Retrobar-me en persones que per diverses circumstàncies de la vida, feia temps que no havíem coincidit. La vida ens havia portat a prendre camins separats, sense cap altra motiu concret, i en conseqüència havíem perdut el tracte quotidià que anys endarrere havíem compartit. Els retrobés en aquests moments, davant la sensibilitat de venir a escoltar-te, i abans d’iniciar la xerrada, s’acosten et saluden i amb el sol fet d’intercanviar una primera mirada, saps que tot darrera hi ha quelcom més en comú; anys de convivència, somnis de joventut, jocs d’infància….. quelcom íntim que guardes en un racó dels records i avui han pres de nou forma i vida.

Darrera d’aquestes emocions inicials que fan entranyable l’acte, es va desgranant paulatinament a un ritme planer la xerrada, un seguit de frases encadenades que vas descabdellant una rere l’altre i els assistents copsen i interioritzen tot aquella informació que els fas arribar, amb el desig que captin el missatge que els vols transmetre i per altra banda els sigui útil.

Cal donar rellevància al tracte impecable de tots els membres de la junta de l’ALBA Associació de dones de la Garrotxa, al haver fet possible compartir una vetllada molt agradable, per la seva entranyable acollida, amb la seva amabilitat, amb el seu bon fer, amb la seva alegria encomanadissa i les seves inquietuds per organitzar activitats. Un tarannà molt arrelat a la terra on viuen, dels que estimen i aprecien aquest indret, que recolzen les persones que els envolten i que intenten amb la seva tasca anònima, darrera la denominació genèrica d’una associació, aportar el seu granet de sorra per oferir un ventall d’activitats pro ampli a les veïnes de la Garrotxa a fi de millorar el seu dia a dia.

Va ser molt agradable estar amb una grup de persones que et fan sentir com a casa, que parles el mateix llenguatge, i veus que t’hi uneix una manera de fer similar.

Només en resta donar les gràcies a totes les components de l’Associació ALBA i en especial als membres de la Junta, per la seva invitació i pel seu acolliment.

MOLTES GRÀCIES.

No hay comentarios: