Relat, clar i concís, redactat de manera breu i entenedora, através del qual, Rosa, explica l'experiència se superar un càncer de mama, a partir del dia del diagnòstic i el posterior tractament, des d'una vessant real i optimista.

L'esperit d'acceptació i superació de com va viure tot el procés, pot servir d'aportació per a les persones que en algun moment de la seva vida, es puguin trobar en una situació semblant.

viernes, 23 de septiembre de 2011

XERRADA A SANT HIPOLIT DE VOLTREGA

Xerrada a Sant Hipolit de Voltrega.

22 de setembre de 2011

Si algun tret caracteritza les components del Grup Obert les Branques de Sant Hipòlit de Voltrega, és la seva senzillesa. El seu tracte planer, entranyable, que deixa entreveure un tarannà afable, rialler, franc i collidor, amb una capacitat desmesurada per oferir una rebuda cordial als convidats, fent que se sentint integrats dins el grup. No se’ls pot negar, però, la seva sinceritat que la fan estendard i amb una generositat inestimable que va més enllà dels límits habitualment marcats.

Només uns absència que es feia notar, i que tots, en silenci, sense pronunciar cap comentari, amarava tot aquest acte, perquè no es pot negar les capacitats de diàleg de la Francesca, tal com a ella li agrada que l’anomenin, ni la seva persuasiva personalitat, juntament amb una capacitat emprenedora per liderar l’associació, amb el suport inestimable de les altres membres de la junta, un grup d’amigues que només amb la primera mirada pots extreure la seva complicitat i per sobre de tot l’amistat que les uneix.

Amb una sala curulla, de dones que arriben amb l’ intenció d’escoltar el missatge que els vols fer arribar, capaces de captar l’autèntica dimensió de les paraules a mesura que vas desgranant poc a poc la informació, i elles en saben extreure el profit just. Desitjaria l’integressin en el seu dia dia, gaudint de la vida, aprofitant-la, que es deixessin captivar per tots i cada un dels moments que viviu i s’enlluernessin positivament de les riqueses espirituals de que disposen.

Penso que tenir l’honor d’anar per diversos indrets i poder compartir en persones molt dispars experiències, és una escola que cal aprofitar, i de cada moment, de cada mirada, de cada paraula que t’adrecen, de tots i cada un dels comentaris que pots escoltar, cal tenir la suficient humilitat per extreure’n un missatge i interioritzar-lo. Tots en la mesura justa sou mestres de la vida, d’aquesta gran acadèmia, que no te límits ni parets, ni si voleu vosaltres edats, és intemporal i abstracte, però si un vol i així ho desitja cada un de vosaltres li aporteu un creixement personal que és innegable i d’aquí s’en deriva la veritable saviesa. El saber escoltar.

Moltes gràcies a tots els membres del Grup Obert les Branques per tot el que m’heu pogut oferir, que és molt.

No hay comentarios: