Relat, clar i concís, redactat de manera breu i entenedora, através del qual, Rosa, explica l'experiència se superar un càncer de mama, a partir del dia del diagnòstic i el posterior tractament, des d'una vessant real i optimista.

L'esperit d'acceptació i superació de com va viure tot el procés, pot servir d'aportació per a les persones que en algun moment de la seva vida, es puguin trobar en una situació semblant.

jueves, 27 de octubre de 2011

XERRADA A QUART


Al finalitzar un dels comentaris més agraits que he rebut, suposo que aquesta persona ha sintetitzat en poques paraules, les justes, tot allò que tu desitges expressar i transmetre.

"Aportar una visió nova, demostrar que el càncer és només una malaltia, una realitat objectiva , una època més de la nostra vida, que cal aprofitar, omplir-la de contingut, d'activitats de companyia,...viure-la d'una forma que ens sigui enriquidora, cadascú a la seva manera. Disociar-la d'aquelles idees que d'entrada tots nosaltres relacionem, por, dolor, tristesa, moments difícils, mort,... En poques paraules normalitzar-la".

Va ser molt agradable poder oferir aquesta xerrada a Quart, i una vegada finalitzada establir un diàleg obert amb els assistents, on cada un d'ells expressava els seus punts de vista, els plantejaments propis i alguns dubtes sorgits al llarg de la xerrada i en conseqüència intentar ajudar a resoldre aquelles qüéstions que s'exposaven.

Darrera la conversa que es va desplegant hi han molts punts de coincidència tants per les experiències viscudes com la manera d'encara la vida i afrontar dificultats.


Donar les gràcies a l'associació "Amb ulls de dona" per haver-me convidat a fer la xerrada, pel tracte rebut, per la seva acollida ja que et fan sentir una més d'elles.

Penso que de cada lloc on vaig, de cada nova xerrada, de cada nova experiència se'n pot extreure una lliçó i tornar a casa amb un nou aprenentatge assolit.




No hay comentarios: