Relat, clar i concís, redactat de manera breu i entenedora, através del qual, Rosa, explica l'experiència se superar un càncer de mama, a partir del dia del diagnòstic i el posterior tractament, des d'una vessant real i optimista.

L'esperit d'acceptació i superació de com va viure tot el procés, pot servir d'aportació per a les persones que en algun moment de la seva vida, es puguin trobar en una situació semblant.

viernes, 3 de diciembre de 2010

PARTICIPACIÓ EN EL GRUP DE SUPORT DE PACIENTS AMB CÀNCER DE MAMA A L'ONCOLLIGA DE GIRONA

Una nova experiència. Una vivència que se’n poden desprendre molts qualificatius bons i que també porta implicits nous aprenentatges.

Entre un grup de dones que totes parlàvem el mateix llenguatge, amb unes paraules planeres i senzilles, notaves que entenien el que explicaves, per la senzilla raó que existeix un nexe d’unió, un punt en comú, l’experiència vital, de superar un càncer de mama. Aquest grup a l’uníson, que totes juntes, cada una amb la seva personalitat, amb el seu tarannà, amb la seva manera particular d’expressar-se, amb la mirada, amb els silencis han sabut establir una complicitat peculiar, on cada una és necessària i imprescindible i, que mútuament, s’ofereixen ajuda, comprensió, companyia, compartir la veritat per davant de tot, deixar de banda els protocols poc encertats, per mostrar-se tal i com són, fer el difícil exercici de donar a cada cosa i a cada situació el seu nom correcte, despullat de qualificatius superflus i poc adients.

Va ser un plaer poder compartir amb totes elles una tarda de pluja, ser una més entre elles, poder se partícip de la complicitat que es va establir i gaudir del caliu humà que es respirava.

Cada una en particular, de diferent manera, de la seva manera, te la força suficient per guanyar aquesta lluita.

No hay comentarios: