Relat, clar i concís, redactat de manera breu i entenedora, através del qual, Rosa, explica l'experiència se superar un càncer de mama, a partir del dia del diagnòstic i el posterior tractament, des d'una vessant real i optimista.

L'esperit d'acceptació i superació de com va viure tot el procés, pot servir d'aportació per a les persones que en algun moment de la seva vida, es puguin trobar en una situació semblant.

sábado, 27 de noviembre de 2010

presentació a Aiguafreda

Gràcies a la invitació de l'Associació DONAI d'Aiguafreda varem poder gaudir d'una agradable vetllada, poder compartir les pàgines del meu llibre i en conseqüència la meva experiència personal de superar un càncer de mama.
Un grup de dones del nostre temps, emprenedores, inquietes, alegres i xerraires que ens varen oferir una calida acollida i a resultes, no va ser una simple presentació del llibre, va ser molt més que això.
De cada presentació, de cada invitació a participar a programes, de cada entrevista se'n despren una grata experiència i un nou aprenentatge, cada una d'elles és diferent a la seva anterior i, resulta molt afalagador que entre totes le dones afectades per un càncer de mama, tu siguis l'escollida.
Moltes gràcies en aquesta ocasió a l'associació de dones d'Aiguafreda DONAI i en les actes ocasions a tots aquells que han proposat el meu nom.










No hay comentarios: