Relat, clar i concís, redactat de manera breu i entenedora, através del qual, Rosa, explica l'experiència se superar un càncer de mama, a partir del dia del diagnòstic i el posterior tractament, des d'una vessant real i optimista.

L'esperit d'acceptació i superació de com va viure tot el procés, pot servir d'aportació per a les persones que en algun moment de la seva vida, es puguin trobar en una situació semblant.

martes, 16 de abril de 2013

XIII Certamen literari de Campdevànol
Guanyadora del XIII Certamen literari de Campdevànol 
Categoría Adults
Modalitat Prosa
Títol de l’obra: “Olor de pa tendre”.
13 d’abril de 2013.

Agrair a tots el membre del jurat l’atorgament del premi.
“L’Olor de pa……
Quins records ens porta l’olor de pa?
Aquella dolça i agradable flaire que sortia de les obertures de la fleca i omplia el tros de carrer de davant la botiga.
Es així com aquest aroma vehicula la vida de la protagonista del meu relat, una olor, que per ella s’ha convertit amb perfum i en te cor impregnat , ja des de petita, quan la mare la manava a comprar el pa a diari.
Una vida difícil, no gens fàcil, dins una societat empobrida i reclosa dins el captiveri de la rigidesa d’unes normes imposades i mancades de flexibilitat. Però sempre amanyagada per aquest aroma que l’ajudarà a reposar de les cabòries que la colpegen
Una dona valenta que ha sabut guanyar a qui l’ha trait i els ha pres dins de la teranyina on la volien retenir.
Una dona anónima, com moltes altres, però que han deixat petja a la societat i han col.laborat sense pasar als manuals d’història a millorar-la mica a mica.


No hay comentarios: