Relat, clar i concís, redactat de manera breu i entenedora, através del qual, Rosa, explica l'experiència se superar un càncer de mama, a partir del dia del diagnòstic i el posterior tractament, des d'una vessant real i optimista.

L'esperit d'acceptació i superació de com va viure tot el procés, pot servir d'aportació per a les persones que en algun moment de la seva vida, es puguin trobar en una situació semblant.

jueves, 7 de junio de 2012

XERRADA A BLANES




Xerrada – col·loqui amb:
Mª Rosa Dachs Peitiví
Presentació del seu llibre: “Eclipsi, Una manera de viure el càncer"
Biblioteca Comarcal de Blanes
Dimecres 6 de juny a les 19,30h
Organitza: SIAD Blanes
Plataforme dones de Blanes
L’amabilitat del mar. Onades que ens acosten la salabror, l’olor de marinada l’enginy del sol en les darreres hores de la tarda  que travessa amb ímpetu el cel, trenca amb un esclat de llum la sorra càlida de la platja i dibuixa capriciós sobre l’aigua el reflex daurat, com un estela que s’entossudeix a deixar la seva empremta marcada sobre l’aigua blau tornassolat que s’endinsa mar 

Aquesta escena, com fotografia calcada sobre l’amplia vidriera de l’edifici de la biblioteca
comarcal de Blanes. Et dona la benvinguda i t’endinsa amb suavitat, talment com extret d’un somni, cap al mon màgic dels llibres.

Davant d’aquest bell espectacle de llum i colors. Mescla entrecreuada d’olors, visions i so.. Et reben amb els braços oberts, pletòrics de cordialitat. La generositat de l’amfitrió que es llegeix darrera el seu somriure franc i des del primer moment s’estableix un mutu enteniment entre les persones amb qui comparteixes aquesta estona, el parèntesis abans d’iniciar la xerrada.

La presentació. Unes belles paraules escrites amb delicadesa, parlen soles, diuen molt de la persona de qui han brollat i que ha estat capaç destil•lar el  missatge fonamental del meu llibre.

La xerrada s’esdevé amb l’atenció dels presents que segueixen amb interès les explicacions que vas exposant al llarg d’una hora i al finalitzar s’estableix un col•loqui, amb dubtes, aportacions dels assistents. 

Donar les gràcies als treballadors del SIAD de Blanes, a la Plataforma de Dones de Blanes, a totes aquelles persones que varen assistir a la xerrada. 

Ha estat un plaer compartir amb totes elles una vetllada. 

Moltes gràcies

No hay comentarios: