Relat, clar i concís, redactat de manera breu i entenedora, através del qual, Rosa, explica l'experiència se superar un càncer de mama, a partir del dia del diagnòstic i el posterior tractament, des d'una vessant real i optimista.

L'esperit d'acceptació i superació de com va viure tot el procés, pot servir d'aportació per a les persones que en algun moment de la seva vida, es puguin trobar en una situació semblant.

lunes, 7 de febrero de 2011

PARTICIPACIO EN EL DEBAT DEL DOCUMENTAL "QUIMIO"





Per situar-nos una mica

Els cines baix de sant Feliu de Llobregat. Eren aproximadament les 7 del vespre del dissabte 5 de febrer. Una mica abans al voltant de 2/4 de7.

Llavors em varen presentar en Pawel Lozinski, que arribava acompanyat de la seva esposa, i de la Clara Orti de Paral.lel 40.

D’entrada unes persones encantadores, d’un tracte agradable, desenfadat, traquil.les, amb qui ja d’entrada es va establir un fealing. Alguna cosa jo sabia d’en Pawel, (es fácil avui en dia trobar información per internet, i més quan es tracta d’un cineasta conegut internacionalment). Amb la Clara havíem parlar diverses vegades per telèfon, i alguns correus electrònics intercanviats.

Amb un públic escás es va anar desenvolupant l’acte, primer presentacions, després projecció del documental i posteriorment i per finalitzar debat.

Va ser un acte molt agradable, amb la participación activa del públic. En conjunt moltes coincidències en la visió que d’aquest moments durs, quan estàs en tractament de quimio. Però com jo dic sempre, una etapa més de la teva vida i que val la pena aprofitar.

Aquest film és un document fidedigne, a través del qual es visualitzen moltes situacions de la vida real de moltes persones sempre vaig el prisma particular de cadascú.

El més important de tot és que parli amb normalitat del cáncer, que amb projectes similiars, cada persona aporti el seu testimoni, que en un acte puguin confluir diversos projectes, en aquest cas el documental i el meu llibre, que es treballi per fer desapareixer la por que envolta aquesta malaltia.

Moltes gràcies a l’empresa Paral.lel 40 per haver-me ofert la possibilitat de participar en aquest acte.

Gràcies a Pawel Lozinski per l’estona que varem compartir.

Gràcies a tots els assistents a l’acte.


No hay comentarios: