Relat, clar i concís, redactat de manera breu i entenedora, através del qual, Rosa, explica l'experiència se superar un càncer de mama, a partir del dia del diagnòstic i el posterior tractament, des d'una vessant real i optimista.

L'esperit d'acceptació i superació de com va viure tot el procés, pot servir d'aportació per a les persones que en algun moment de la seva vida, es puguin trobar en una situació semblant.

jueves, 27 de enero de 2011

DOCUMENTAL DEL MES

El proper dissabte dia 5 de febrer a les 19 h al cineBaix de Sant Feliu de Llobregat tindrà lloc la projecció del documental “QUIMIO.Moments de vida” i acaba la projecció s’obrirà un debat en el que hi participaran el Director Pawel Lozinki i M. Rosa Dachs i Peitiví com a testimoni d’haver superat un càncer de mama i autora del llibre “Eclipsi una manera de viure el càncer”

Un documental del director polonès Pawel Lozinski , premiat en diversos festivals i com no hi ha dubte d’una gran qualitat.

Podeu trobar més informació a www.eldocumental.com

Es tracte de 58 minuts plens de contingut, densos. Quantes coses es poden explicar en breus moments, quants sentiments es poden transmetre. Per sobre de les paraules dels protagonistes i a través dels seus ulls, de les seves mirades, de les seves mans, de posat del seu cos, cada un dels malalts ens deixa entendre, intuir com es senten, com viuen el dia a dia, com s’enfronten a uns moments difícil.

Es un document que no ens deixa indiferent, que et fa reflexionar, no l’oblides.

Tot i haver passat per una situació semblant, deixa petjada, solcs profunds.

El qualificaria d’un cant a la vida, una lliçó d’humitat.

Simplement convidar-vos a veure alguna de les moltes projeccions que es faran aquest mes de febrer per tot Catalunya, que vosaltres podeu valorar personalment un treball lloable, el reflex d’un submón dintre del nostre mon. Un mon en el qual hi viuen moltes persones, moltes més de les que nosaltres a simple vista imaginem.

No hay comentarios: