Relat, clar i concís, redactat de manera breu i entenedora, através del qual, Rosa, explica l'experiència se superar un càncer de mama, a partir del dia del diagnòstic i el posterior tractament, des d'una vessant real i optimista.

L'esperit d'acceptació i superació de com va viure tot el procés, pot servir d'aportació per a les persones que en algun moment de la seva vida, es puguin trobar en una situació semblant.

viernes, 1 de marzo de 2013

TERTÚLIA LITERÀRIA AL VOLTANT DEL CÀNCER DE MAMA



Tertúlia literària al voltant del càncer de mama.
Dimarts 26 de febrer.
Associació gAmis
Hospital Clínic de Barcelona

Rebre la invitació per participar en una tertúlia és agradable. Representa;
-       
        -  Escoltar detingudament els participants mentre s’expressen

-       - Debatre amb respecte, perquè és un plaer compartir. Conèixer diferents punts de vista,
        maneres similars  i dissemblants de viure. Sentir les paraules d’altres persones que ens     permeten tenir una visió més amplia del tema sobre el que es debat.
      Saber que existeixen molts punts en comú i molts punts de divergència en la particular forma que te cada persona d’afrontar una dificultat, i en els plantejaments per superar-la.
-          
      - Aprendre dels altres, dels seus comentaris, de les seves reflexions. Esser capaç impregnar-te de l’esperit crític i sintètic per abstreure quelcom de profit de l’experiència.

I és exactament  això el que va succeir, amb el desig de col·laborar  per fer més planer al camí a altres persones o de modificar  la visió del càncer per obtenir una percepció de normalitat d’aquesta malaltia.

Va ser un plaer poder compartir amb tots els assistents la meva experiència i col·laborar en la tasca que desenvolupa l’associació GAMIS.

Moltes gràcies a totes les membres de l’associació GAMIS per la seva invitació a participar en el  Tertúlia literària. 

No hay comentarios: