Relat, clar i concís, redactat de manera breu i entenedora, através del qual, Rosa, explica l'experiència se superar un càncer de mama, a partir del dia del diagnòstic i el posterior tractament, des d'una vessant real i optimista.

L'esperit d'acceptació i superació de com va viure tot el procés, pot servir d'aportació per a les persones que en algun moment de la seva vida, es puguin trobar en una situació semblant.

lunes, 5 de diciembre de 2011

SOPAR DE DONES SOLIDARIES A LLORET DE MAR


Felicitats a l'AECC de Lloret de Mar, per l'èxit del sopar de dones solidaries.

Era molt grat veure el menjador de l'Hotel Guitart Monterrey, ple de dones. Dones solidàries, que s'havien unit sota una causa justa, la lluita contra el càncer de mama.
I després de viure en la pròpia pell aquesta malaltia, fas una lectura peculiar d'aquestes iniciatives, ja que saps que si vas superar la malaltia, en part és gràcies a totes aquelles persones que un dia o altre han col.laborat de forma altruista, en iniciatives similars, ja que la recaptació va destinada a la investigació científica.

Per tant cal agrair a totes aquelles dones que es varen volen sumar a l'organització del sopar, que de manera anònima varen ajudar a convertir en un èxit aquest sopar.

Agrair també als membres de l'AECC la seva invitació. Una invitació que em va permetre estar entre totes elles i gaudir d'una vetllada molt agradable en mig de dones molt agradables.

MOLTES GRÀCIES i que encoratjar-vos a seguir treballant en aquesta mateixa direcció

No hay comentarios: