Relat, clar i concís, redactat de manera breu i entenedora, através del qual, Rosa, explica l'experiència se superar un càncer de mama, a partir del dia del diagnòstic i el posterior tractament, des d'una vessant real i optimista.

L'esperit d'acceptació i superació de com va viure tot el procés, pot servir d'aportació per a les persones que en algun moment de la seva vida, es puguin trobar en una situació semblant.

domingo, 6 de noviembre de 2011

XERRADA A CANET DE MAR


Canet de Mar
Associació Sàlvia
Aula magna escola de Teixits
divendres 4 de novembre de 2011
2/4 7 de la tarda.

La jornada a Canet s’inicia amb una rebuda per part de la presidenta de l’Associació Sàlvia de Canet de Mar, i altres membres de l’associació, amb unes mostres d’agraïment,

Diverses varen ser les persones que varen sortir de casa per venir a l’Aula magna de l’escola de teixits del Canet de Mar i si sempre agreixes la presencia de tots aquells que em venen a escoltar, encara és més d’agrair, quan es tracta d’un vespre que convida a estar a casa i fa certa mandra agafar el paraigua per sortir i emprendre el camí sota la pluja, per anar a escoltar una xerrada,

Mentre vas parlant, vas captant el posat de cada assistent. Tots i cada un de nosaltres sóm molt éxplicits mitjançant el nostre llenguatge corporal, a través de la nostra gesticulació, de les nostres expressions facials.

Cada somriure parla per si sol.

Un lleu moviment d’assentiment dibuixat amb el cap, diu molt.

Mirades; diferents mirades, cada una particular del que la dispensa, amb un missatge identificatiu,

Una mirada d’angoixa, de nerviosisme ,… coneixes el seu significat.

Una mirada clara, lluent,… per arribar aquí, al final de la xerrada saps el camí que ha tingut que seguir.

Has après a reconèixer en cada persona el sentit que donen a les teves paraules, a través de tots aquells petit moviments que van dispensant i del seu procedir.

I en acabar, un tertúlia que s’inicia amb la intervenció dels assistents, plantegen els dubtes i les seves opinions.

Veritablement va ser molt agradable, anar a Canet de Mar, conèixer els membres de l’Associació Sàlvia, conversar amb elles, compartir una tarda-vespre, compartir les seves inquietuds, els seus projectes i les seves iniciatives.

Per últim agrair-los la seva invitació, el seu tracte i animar-les a prosseguir amb la feina que porten a terme.

Moltes gràcies.



No hay comentarios: