Relat, clar i concís, redactat de manera breu i entenedora, através del qual, Rosa, explica l'experiència se superar un càncer de mama, a partir del dia del diagnòstic i el posterior tractament, des d'una vessant real i optimista.

L'esperit d'acceptació i superació de com va viure tot el procés, pot servir d'aportació per a les persones que en algun moment de la seva vida, es puguin trobar en una situació semblant.

lunes, 23 de mayo de 2011

XERRADA A L'ASSOCIACIÓ "MIRADA DE DONA"

  • Associació mirada de dona.
  • La Sagrera – Barcelona
  • Centre Cívic la Barraca – 23 de maig de 2011

Mirada de dona; en un primer moment, fins i tot més tard no vaig donar importància al nm amb que havien batejat d’associació.

Quan les vaig conèixer, després de parlar una estona amb elles, de compartir una tarda de dilluns, vaig poder avaluar l’encert de la denominació d’aquest grup.

Amb els ulls que miraven, uns ulls tots diferents, cadascú sota un prisma propi, una extracció de les vivències particulars i diferents de cada una d’elles, entrellaçades amb els trets propis de caràcter que ens identifiquen com a éssers únics i diferents, però amb el denominador comú de ser uns ulls femenins una visió complexa de la vida de la societat.

Varen rebre i aplaudir amb grat la xerrada que els vaig oferir, convertint-se en els darrers minuts en un col·loqui molt enriquidor i entranyable; dubtes, experiències, sentiments,… que brollen de mica en mica, que ajuden a fer més planer el camí a algunes assistents.

A través de les explicacions, encoratjar a gaudir del dia a dia, de cada moment, d’aquells petits detalls que en omplen i ens enriqueixen a nivell personal, obrir uns ulls esperançadors a una malaltia que d’entrada rep un tracte negatiu. Oferir la possibilitat de conèixer la capacitat deque disposem, unes i altres, per modificat i millorar una època de la nostra vida.

A totes elles, moltes gràcies per la seva acollida i agrair el temps que m’han dedicat.

No hay comentarios: