Relat, clar i concís, redactat de manera breu i entenedora, através del qual, Rosa, explica l'experiència se superar un càncer de mama, a partir del dia del diagnòstic i el posterior tractament, des d'una vessant real i optimista.

L'esperit d'acceptació i superació de com va viure tot el procés, pot servir d'aportació per a les persones que en algun moment de la seva vida, es puguin trobar en una situació semblant.

martes, 15 de marzo de 2011

PARTICIPACIO A L'ASSAMBLEA D'OSONA CONTRA EL CÀNCER


Un dia plujós, una tarda que no acompanyava a sortir de casa. No obstant Osona va respondre a la convocatòria, i varen ser moltes les persones que es varen aplegar en aquest acte.

Rebre una invitació per participar un acte d'una associació, com en aquest cas que ens ocupa, Tenir l'oportunitat adreçar unes paraules als socis que varen acudir a l'assamblea anual de l'associació Osona Contra el Càncer .

Explicar la teva experiència, compartir-la amb altres persones, tal vegada algún malalt que escoltava el meu missatge va poder extreure algun detall possitiu.

Les meves paraules sempre enfocades per transmetre una visió optimista de la malaltia, varen finalitzar amb uns versos extrets d'una poesia de Miquel Martí i Pol:

Vivim d'allò que som i dels projectes

que ens confereixen força i esperança,

però al racó més íntim de nosaltres,

com un recer que els anys fan més solemne,

és bo de conservar-hi el gust i el tacte

de tot allò que ha estat vida viscuda.

Miquel Martí i Pol


Als meus ulls és un privilegi.

Un desig, que algú prengués aquestes paraules que vaig pronunciar i que li servissin per encarar amb forces una etapa de la seva vida i que trobés la vessant amable de la malaltia.

Per tant només em resta tornar a agrair a l?ssociació Osona Contra el Càncer la seva invitació.

No hay comentarios: